Måndag 11.2.
Salladsbord
9,50 €
Buffé lunch: Panerad grisschnitzel, bearnaisesås med rökt paprika och klyftpotatis
10,50 €
Bifflunch: Stekt briochebröd med nachospanerade abborfiléer, lime-räkSkagen och guacamole
13,90 €
Tisdag 12.2.
Salladsbord
9,50 €
Buffé lunch: Mango-limeglaserat broilerbröst, rotsfruktsfranskisar, koriander creme fraiche
10,50 €
Bifflunch: Carne asada fries: Övermör oxe, pommes frites, tomatsalsa, crema och parmesanost
13,90 €
Onsdag 13.2.
Salladsbord
9,50 €
Buffé lunch: Pannbiffar, karamelliserad lök, senapssås och persiljepotatis
10,50 €
Bifflunch: Lax-räk tlayuda (tortillapizza), salsa verde, ost och körsbärstomater
13,90 €
Torsdag 14.2.
Salladsbord
9,50 €
Buffé lunch: (Wazaca goes fishing) Pizza: tonfisk, räkor, kallrökt lax, creme fraiche)
10,50 €
Bifflunch: Wazacas broiler-chorizopaella med granatäppelsalsa
13,90 €
Fredag 15.2.
Salladsbord
9,50 €
Buffé lunch: Grissida brässerad i chili-vitlöksolja, criss cut potatis och rökt äppelmajonnäs
10,50 €
Bifflunch: Räkpanna, pommes frites, rökt äppelmajonnäs och grillat bröd
13,90 €
All Rights Reserved. Wazaca / Original Sokos Hotel Royal Vasa | Web production by iMG Media  Hasta Luego!